Utrechtse grachten en treinen - Een unieke dag die u niet mag missen
Spoorwegmuseum (5) bewerkt

Nostalgische treinen en rondvaart door de Utrechtse grachten

Breng een bezoek aan het beroemde Spoorwegmuseum, waar u kunt genieten van een spectaculaire spoorwegbelevenis. U krijgt een rondleiding en maakt een rit langs oude treinen. Ook maakt u  in de middag een prachtige rondvaart door de Utrechtse grachten. Een leuke dagtocht in het teken van nostalgie en gezelligheid.

Bekijk ook onze dagtocht Stoomtram en Koeboot in Friesland.

Een museum saai? Vergeet het maar! Het Spoorwegmuseum is niet zomaar een museum, het is een belevenis voor jong en oud. In de geweldige ambiance van het Maliebaanstation waant u zich in de tijd van toen….. loop langs de spoorloketten, de stationskapper en de Koninklijke wachtkamers. Het 19e-eeuwse station aan de Maliebaan is volledig in oude luister hersteld. Hier voel je je als eerste reiziger in een net opgeleverd station in 1874. Een spectaculaire spoorbeleving met verschillende werelden, decors, simulators, een theater en zelfs een heuse belevingsrit langs treinen uit de jaren ’20 en ’30.

Bij aankomst wordt u ontvangen met  koffie en appelgebak. Aansluitend staan er gidsen voor u klaar voor een interessante rondleiding door het museum. Vervolgens wacht U een broodjeslunch met een kopje soep in het museumrestaurant. Hierna heeft u ruimschoots de gelegenheid om het Spoorwegmuseum zelf te beleven.

We sluiten ons bezoek aan de stad Utrecht af door nog een prachtige rondvaart te maken met Rederij Schuttevaer door de Utrechtse grachten.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

Utrechtse grachten en treinen

09.00 – 17.30

Inbegrepen: 1 x Koffie met appelgebak – entree/rondleiding Spoorwegmuseum – broodjeslunch met soep – rondvaart – vervoer per luxe touringcar

Bekijk een van onze reizen