Staphorst en Giethoorn
shutterstock_130597274 bewerkt 1

Schilderachtig Staphorst en Giethoorn

Tijdens deze dagtocht brengt u een bezoek aan twee van Nederlands mooiste dorpen. Een met een sterke traditie en het andere dat als zeer waterrijk bekend staat: Staphorst en Giethoorn. Geniet van de Museum Boerderij en maak een 2 uur durende rondvaart door de natuur, de ideale combinatie dagtocht!

Geniet van meer dagtochten naar Giethoorn.

’s Morgens vertrekken we vanuit uw opstapplaats naar de Museum Boerderij Staphorst. U wordt hartelijk ontvangen met koffie en gebak en krijgt uitleg van een dame in klederdracht over de dagelijkse klederdracht en de zondagse klederdracht. Na de koffie bezoekt u de Staphorster boerderij. U krijgt u als bezoeker een kijkje in de wondere wereld die Staphorst heet. Na deze boeiende ochtend rijden we naar Giethoorn, het schilderachtige waterdorp,  voor een heerlijke lunch. Vervolgens ligt de rondvaartboot al voor u klaar voor een 2 uur durende vaartocht. Ontdek de grachten, de talloze bruggetjes en de oude boerderijtjes vanuit de boot. Tevens varen we door ’t natuurgebied van Giethoorn. Een ervaren schipper vertelt alles over Giethoorn en haar bezienswaardigheden.  Aansluitend bent u nog even vrij in Giethoorn.

Op de terugweg naar huis stoppen we voor heerlijk diner.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

Staphorst en Giethoorn

08.30 – 21.30

Inbegrepen: Koffieservice – 1 x koffie met gebak – uitleg klederdracht – rondleiding Museum Boerderij – koffietafel met kroket – rondvaart Giethoorn – diner – vervoer per luxe touringcar.

Bekijk een van onze reizen