Stoer Goes & Tropische Berkenhof - een leuk dagje uit
Tropical Zoo (6) bewerkt

Stoer Goes & Tropische Berkenhof

Wij brengen u naar Goes. Bij aankomst in Goes krijgt u 1 x koffie met gebak geserveerd.  Vervolgens gaat u met de motorwagen/railbus (max. 50 personen per wagen) een ritje maken naar Kwadendamme. Vanaf het station gaat u lopend naar Tropical Zoo Berkenhof voor een bezoek. U waant zich in de tropen van Midden- en Zuid Amerika omringd door ’s werelds grootste en kleurigste vlinders, reptielen, tropische vogels en prachtige planten en bloemen. De familie Antes heet u welkom in de grootste overdekte tropische vlindertuin en jungle van Europa met schitterende waterpartijen, unieke cactussen, metershoge bananenbomen, passieflora’s, bamboe en een ruisende waterval. U gaat weer lopend naar het station, +/- 100 meter. De motorwagen/railbus brengt u weer terug naar Goes.

Bekijk ook de reis naar Vlissingen.

Bij terugkomst in Goes bent u de middag vrij. In Goes is het goed shoppen; het aantal winkels is vergelijkbaar met dat van een middelgrote stad. Veel winkels zijn gevestigd in historische panden in het gebied direct achter de Grote Markt. Naast de gangbare, landelijke winkelketens heeft Goes een aantal leuke en aparte boetiekjes. Elke dinsdag en zaterdag is er op de Grote Markt een gezellige en drukbezochte markt met allerlei kraampjes. Het shoppen is prima af te wisselen met een bezoek aan de gezellige cafés met terrassen. Alles op het gebied van wonen en doe-het-zelf is te vinden op de woonboulevard aan de Marconistraat, op loopafstand van het station en het stadscentrum. Voordat wij u weer huiswaarts brengen gebruikt u eerst nog een diner in Goes.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

Berkenhofs-Tropical-Zoo-en-Boonmans-Wijnmakerij-1-website

08.30 – 20.30 uur

Inbegrepen: 1 x Koffie met gebak – prive rit motorwagen – entree Tropical Zoo, retourrit motorwagen – diner + 1 consumptie – vervoer per luxe touringcar

Dit arrangement is geheel aan te passen aan uw wensen. Voor uitgebreide informatie neem dan contact met ons op.

Bekijk een van onze reizen