Dagtrip textielmuseum en wijnproeverij - Groepstrip.nl
Philharmonisch Orkest

Dagtrip textielmuseum en wijnproeverij

Het ruikt naar olie en werk, en de weefstoelen ratelen zo luidt dat u onwillekeurig uw oren dichthoudt. Wat u tegenwoordig tijdens een bezoek aan het textielmuseum beleeft, was voor duizenden mannen en vrouwen 100 geleden dagelijkse realiteit. In de museumfabriek gaat u zien hoe de takt van de machines hun werk dicteerde. Op historische weefgetouwen produceren de medewerkers hier iedere dag stoffen voor de historische collectie. Kijkt u mee en leer, hoe luidruchtig, stoffig en lastig het dagelijkse werk van de textielarbeiders was.

Bekijk ook onze dagtocht Posbank & Zutphen.

Op een van de mooiste plekjes van Nederland in het hart van de prachtige Achterhoek met haar coulisselandschap en de vele fietspaden brengen wij een bezoek aan wijndomein Besselinkschans. Bij aankomst gebruiken we in de gezellige wijnstube eerst de lunch en vervolgens krijgt u een rondleiding over het domein. De film “Achterhoekse wijnboeren” geeft een indruk van de omvang van de wijnbouw hier te lande. Natuurlijk hoort er ook het proeven van een aantal wijnen bij om het geheel te completeren.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

textielmuseum

08.30 – 18.00

Inbegrepen: Koffieservice – 2 x koffie met gebak – entree/rondleiding textielmuseum – lunch – rondleiding/proeverij wijndomein – vervoer per luxe touringcar

Bekijk een van onze reizen