Varen van Middelburg naar Veere - steden verkennen in deze leuke dagtrip
molen_04.3008x2000 Bewerkt

Varen van Middelburg naar Veere

Middelburg de hoofdstad van Zeeland met een prachtige historische kern. Alle bezienswaardigheden liggen op loopafstand rondom het centrum. De stad kent een oude historie welke u terug vindt in de vele monumentale panden. Veere is een prachtig stadje met een roemrijk verleden. Het is één van de meest verrassende plaatsen in Zeeland. Aan de Kaai, aan de jachthaven en op de Markt, zijn prachtige koopmanshuizen en pakhuizen te zien met trapgevels, tuitgevels, lijstgevels en klokgevels.

Bekijk ook onze reis; Zeehondensafari.

Onderweg naar Middelburg stoppen we even voor koffie met gebak. Wanneer we in Middelburg zijn aangekomen geven wij u de gelegenheid om zelf eerst de stad te bezoeken. Het stadhuis en de abdijtoren “de Lange Jan” zijn zeker een bezoekje waard. Vervolgens gaat u aan boord van passagiersschip “Lady Madeleine”. Via het kanaal varen we naar het Veerse Meer. Tijdens de vaartocht maakt u een schutting in de sluizen van Veere mee.

Uiteindelijk zal het schip afmeren in het centrum van het historische stadje Veere. U heeft nog even vrijaf voordat we huiswaarts keren.  De terugweg zullen we onderbreken voor een goed verzorgd diner.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

admin-ajax1FA24K0Z

08.30 – 21.00 uur

Koffie met gebak – vaartocht (2 ¼ uur) – diner – vervoer per luxe touringcar

Alleen mogelijk in de periode van 1 mei t/m 30 september  – mogelijkheid tot lunch aan boord – rondwandeling o.l.v. gids mogelijk in Middelburg en/of Veere.

Bekijk een van onze reizen