Dagtrip veluwe, dagtocht oude ambachten speelgoed museum beeldentuin
De wereld van toen en de Beeldentuin 2 bewerkt

De wereld van toen en de Beeldentuin of Veluwetoer

Een leuke groepsreis en dagtrip “Ontdek de Veluwe”. U geniet van een bijzonder groepsarrangement bij het Oude Ambachten en Speelgoed Museum en brengt een bezoek aan de grootste beeldentuin van Europa. U kunt er ook voor kiezen om in dit programma een rondrit te maken door de Veluwe. Geniet samen met uw gezelschap van een unieke dagtocht!

Bekijk ook de dagtocht Veluwe meer cruise.

Op de Veluwe, midden in Nederland, bevindt zich een bijzonder museum, namelijk het Oude Ambachten & Speelgoed Museum. Dit museum neemt u mee terug naar de tijd dat er nog geen elektriciteit was en de meeste arbeid nog met de hand werd gedaan. Zo ziet u 160 verschillende ambachten. Er is zelfs een heus Speelgoed Museum en Buiten Museum.  Na dit bezoek nemen wij u mee naar één van de grootste beeldentuinen in Europa: de Beeldentuin in Garderen. Binnen en buiten kunt u verrassende tuin- en woonideeën opdoen.  Vanaf april t/m oktober kunt u ook de  meeste schitterende zandsculpturen bewonderen.

In plaats van de Beeldentuin kunt u ook kiezen voor een rondrit in de bosrijke omgeving van de Veluwe onder leiding van een gids. Op deze dag komt de inwendige mens ook niets te kort. Koffie, gebak, een koffietafel en koffie met krengenwegge zorgen ervoor dat u niet met een lege maag naar huis gaat!

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

ontdek de veluwe

09.00 – 17.00 uur

1 x koffie + gebak – entree Oude Ambachten Museum – koffietafel + kroket – bezoek beeldentuin (excl. Zandsculpturen) – 1 x koffie + krentenwegge – vervoer per luxe touringcar

Geschikt voor mindervaliden

Bekijk een van onze reizen