Verrassingstocht op Westfriesland - Met een luxe touringcar
nieuwe touringcars - internet bewerkt

Verrassingstocht door het pittoreske Westfriesland

Wij rijden u per luxe touringcar door het mooie Westfriesland met z’n pittoreske dorpjes, schitterende vergezichten en zijn nog altijd mooie natuur, met diverse bezienswaardigheden. Een ontspannende rit die een onvergetelijke indruk bij u zal achterlaten van deze bijzondere streek.

Bekijk ook onze dagtocht naar Elfstedenstadje Hindeloop.

Bij aankomst gaat u eerst in de Speulderai in Opmeer genieten van een heerlijk bakje koffie of thee met cake. Na de koffie stapt de gids bij u in de touringcar en deze brengt ons via een mooie route naar Hoorn. Hier staat de koffietafel al voor u klaar. Na de lunch maakt u met een deskundige gids een stadswandeling door de monumentale binnenstad. We besluiten de dag in Hoorn met een bezoek aan het unieke Museum van de Twintigste Eeuw. Hier kan men allerlei gebruiksvoorwerpen en inrichtingen en andere zaken van de voorbije eeuw zien. Een feest van herkenning! Ook is hier de maquette Hoorn Anno 1650 te zien, u hoort en ziet hoe Hoorn zich in de Gouden Eeuw ontwikkelde. Ook zijn er altijd wisselende tentoonstellingen te bezichtigen.

Voordat we weer huiswaarts keren gebruiken we nog een smakelijk 3- gangen diner.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

Verrassingstocht op Westfriesland

08.30 – 21.00 uur

Inbegrepen: koffieservice – koffie met cake – rondrit met gids – Koffietafel – stadswandeling Hoorn – entree museum Twintigste Eeuw – diner – vervoer per luxe touringcar

Bekijk een van onze reizen