Waterrijk Giethoorn gelegen in het Nationaalpark `de Weerribben-Wieden`
shutterstock_130597274 bewerkt 1

Waterrijk Giethoorn

Wij brengen u rechtstreeks naar Giethoorn. Giethoorn is één van die plaatsen in Nederland die iedereen kent en dat is niet voor niets!!. Giethoorn is gelegen in het Nationaalpark `de Weerribben-Wieden` in de kop van Overijssel. In dit waterrijke natuurgebied ligt de historische dorpskern van Giethoorn met haar grachten en bruggetjes als toeristische trekpleister. Giethoorn wordt daarom ook wel het groene Venetië of het Venetië van het Noorden genoemd. Bij aankomst wordt u hartelijk ontvangen met warme chocolademelk en een brok speculaas.

Bekijk ook onze reis naar De Weerribben.

Na de ontvangst gaat u aan boord voor een rondvaart door Giethoorn naar de oevers van Sherwood bij Arendshorst  Buitenactiviteiten. Fakkels en vuurkorven wijzen u de weg naar de toernooi arena waar u gaat kruis- en boogschieten op de gebruikelijke schijven maar ook op appels en ballonnen. Vervolgens is het tijd voor een warme kop Middeleeuwse soep. Hierna is het tijd voor de Middeleeuwse spelen zoals: biervaten rollen, hooivork gooien, blikgooien en spijker slaan. U wandelt hierna terug naar “de Rietstulp” aan de hand van een takkenroute, zoals men vroeger de weg zocht. We besluiten deze actieve dag met een heerlijk buffet.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

Schilderachtig-Staphorst-en-Giethoorn-2-website1

12.30 – 24.00 uur

Inbegrepen: Warme chocolademelk en brok speculaas – rondvaart 1 uur, kruis- en boogschieten – Middeleeuwse soep – 4 Middeleeuwse spelen – takkenroute – buffet – dessertbuffet – vervoer per comfortabele touringcar.

Dit arrangement is geheel aan te passen aan uw wensen. Voor uitgebreide informatie neem dan contact met ons op.

Bekijk een van onze reizen