De Weerribben / Een leuke dagtrip om niet meer te vergeten
5. De Hollandse Weerribben (2) bewerkt 1

De Weerribben

Geniet van een dagtocht in het prachtige natuurgebied de Weerribben. U maakt een rondvaart van 2 uur en geniet van een koffietafel. Een ideale dagtocht voor uw gezelschap op het water.

Bekijk ook onze dagtocht naar de Klompenmakerij en de Biesbosch.

De Weerribben is een 35 km² groot natuurgebied in de gemeente Steenwijkerland in het noordwesten van Overijssel. Het vormt onderdeel van het Nationaal Park Weerribben-Wieden en is grotendeels in handen van Staatsbosbeheer. Bij rondvaartbedrijf  Tiemen Vaartjes vaart men prachtige tochten door de schitterende natuur en de kleinste slootjes van Nationaal Park De Weerribben-Wieden. Passagiers kunnen overdekt instappen, via houten wandelpaden is de houten loods waarin het schip ligt prima te bereiken.

Op de heenreis stoppen we bij een gezellig restaurant voor koffie met gebak. Hierna vervolgen we de route naar Ossenzijl. Bij aankomst in Ossenzijl worden we ontvangen met een heerlijke koffietafel met kroket. Na de lunch gaat u aan boord een de rondvaartboot voor een 2 uur durende vaartocht door de Weerribben, de schipper voorziet u tijdens de tocht van allerlei wetenswaardigheden en u krijgt nog 1 x koffie/thee aan boord.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

De Weerribben

09.00 – 18.00

Inbegrepen: 2 x Koffie met gebak- koffietafel met kroket -2 uur durende vaartocht incl. koffie/thee – bezoek informatiecentrum Staatsbosbeheer – vervoer per luxe touringcar

Bekijk een van onze reizen