De achtzalige schoenen - Een unieke dag vol ontdekkingen
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De achtzalige schoenen

Een unieke dag vol ontdekkingen. Vandaag brengen we een bezoek aan het beroemde Leder en Schoenmuseum in Waalwijk en het museum “De Acht Zaligheden” in het gastvrije Kempen. U wordt compleet in de watten gelegd tijdens dit arrangement. Natuurlijk kunt u dit arrangement uitbreiden met een luxe 3-gangen diner.

Bekijk ook de reis naar De Breifabriek.

Vandaag nemen we u mee naar een mooie, maar vooral interessante locatie. Een plek waar schoenen de passie is van Dhr. Antoon Hendriks (1905-1965). Vandaag leert u alles over de verzameling van schoenen en alles wat daarmee te maken heeft. U geniet bij aankomst van een heerlijke kopje koffie/thee met “Halve Zool”, waarna u vervolgens de demonstraties leerlooien en schoenfabricage te zien krijgt.

Na een uitgebreid bezoek aan het museum genieten we van een lekkere lunch. ’s Middags gaan we naar het gebied van “De Acht Zaligheden”. We bezoeken de gastvrije Kempen en het prachtige museum. U wordt enthousiast geëntertaind door een ludieke en gezellige gids die u meeneemt tijdens een rondrit door dit gebied. Na de rondrit genieten we van een consumptie in het museum en heeft u de tijd om op eigen gelegenheid rond te kijken.

Hierna keren we huiswaarts. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een luxe diner te nuttigen om de dag gezellig af te sluiten in het voortreffelijke Restaurant Kruidenlucht te Casteren; Thuiskomst dan om ca. 21.30 uur.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

Schoenmuseum-1

09.00 – 18.30 uur

1x koffie/thee met “halve zool” – entree museum + 2x demonstraties – lunch – rondrit o.l.v. gids – consumptie in het streekmuseum – bezoek aan het streekmuseum – vervoer per luxe touringcar met gastvrije chauffeur.

Besluit de dag met een luxe 3-gangen diner.

Bekijk een van onze reizen