De Ezel, een Kip & de Koe - het nieuwe Aap, Noot, Mies
Bus Verschoor reizen door Nederland bewerkt

De Ezel, een Kip & de Koe

De Ezel, een Kip & de Koe; Het nieuwe Aap, Noot, Mies. Het wordt een dag voor de echte dierenvriend. U bezoekt een Ezelgasterij, zult genieten van de koffietafel tussen de kippen en ontdekt de massagestal van de Wagyu. Het belooft een unieke ervaring voor het hele gezelschap.

Bekijk ook onze reis naar de Kamelenmelkerij & Brabants Leven.

We bezoeken een Ezelgasterij, hier wordt u ontvangen met een kopje koffie/thee en een gebakje. Huub en Nicole vertellen u alles over de miniatuurezel. Wat we weten is dat ze ontzettend leuk zijn, een goud karakter en een goed humeur hebben. We gaan lunchen bij de koningin van de eieren, Conny. Tijdens de lunch vertelt ze o.a. over haar kippen en de bouw van haar locatie! U geniet van een heerlijke Brabantse koffietafel.

Na de kippen gaan we naar de Wagyu, oftewel de Japanse Aaikoe. U wordt ontvangen door familie van den Broek, met een heerlijk kopje koffie/thee met appel amandelkoek, vervolgens vertelt Miriam u over de Wagyu. Met haar Brabantse achtergrond, dat is ronduit gezellig! Na de uitleg geniet u van een proeverijtje van 2 Wagyu producten. Daarna vervolgen we onze tour naar de massagestal. Wat gebeurt er in die stal? U beleeft het vandaag. Aarzel niet, we garanderen u een bijzonder mooie dag.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

ezelgasterij

09.00 – 17.30 uur

1x koffie/thee + gebak – entree + rondleiding Ezelgasterij – uitgebreide lunch –  Aalshof op z’n Brabants – 1x k/t + koek – uitleg Wagyu Koe – 1x k/t +proeverij van 2 Wagyu producten – Excursie massagestal – vervoer per luxe touringcar

Optioneel: Afsluitend diner meerprijs v.a. € 16,50 p.p.

Bekijk een van onze reizen