Dagtrip De Hollandse Weerribben met Verschoor Reizen
5. De Hollandse Weerribben (2) bewerkt 1

De Hollandse Weerribben

Na een comfortabele rit per luxe touringcar arriveren we  bij De Hollandse Weerribben. Na ontvangst met een kopje koffie of thee met gebak ontdekt u dit watergebied met zijn typische bruggetjes en verveningshuisjes.

Bekijk ook onze Salondagtocht

Dit gebied is een onderdeel van het Nationaal Park Weerribben-Wieden en is grotendeels in handen van Staatsbosbeheer.  Een geweldig natuurgebied waar u zich even in een geheel andere wereld waant en de hectiek van alledag achter u kunt laten!

De route gaat vervolgens naar Ossenzijl waar een heerlijke lunch in de vorm van een koffietafel met kroket op u wacht. Hierna maakt u een heuse moerasvaartocht waarbij er uitleg gegeven wordt door de kapitein. Tijdens deze informatieve rondvaart maakt u een prachtige tocht door de schitterende natuur en de kleinste slootjes. U vaart door rietlanden, moerasbossen en hooilanden en ervaart een unieke beleving. Dit alles onder het genot van een drankje. Met een bezoek aan het informatiecentrum van Staatsbosbeheer eindigen we deze dag.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

weerribben boot

09.00 – 18.00

Inbegrepen: 2x koffie/thee met gebak – koffietafel met kroket –Moerasvaartocht van twee uur- twee consumpties – bezoek informatiecentrum Staatsbosbeheer – vervoer per luxe touringcar.

Aan te passen naar uw wensen en binnen uw budget!

Bekijk een van onze reizen