Orchideeën Hoeve - Een wondere wereld vol kleurrijke dieren en planten
vlinder tuin bewerkt(26)

De mooiste orchideeën

U beleeft de tropen dichterbij dan u denkt! De Orchideeën Hoeve in Luttelgeest is een beleving op zichzelf. Na een heerlijk kopje koffie of thee met gebak stapt u in de wondere wereld van de tropen. U kijkt uw ogen uit in de hoeve die met 25.000 m² onderdak biedt aan vlinders, tropische vogels, kleurrijke Lori’s, KOI karpers en diverse reptielen.

Beleef ook onze Fruitkwekerij Verhage.

Kleurrijke vlinders vinden hun weg en maken een bezoek aan deze tropische verrassing meer dan de moeite waard. Ook de Lori’s, kleine kleurrijke papegaaien, bevolken deze fleurige attractie. Wie durft mag deze bijzondere dieren zelf voeren! Een voederbakje met Nectar zal de Lori op uw arm doen landen. In de speciaal hiervoor aangelegde tuin zullen medewerkers u alle uitleg geven die u wenst. Om de inwendige mens te versterken bieden wij u een smakelijke broodmaaltijd met kroket. Tijdens de rondleiding zal de gids al uw vragen kunnen beantwoorden.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

Orchideeën Hoeve

09.00 -18.00

2x koffie/thee met gebak –  broodmaaltijd met kroket  –entree en rondleiding bij Orchideeënhoeve  – consumptie – Orchidee in cadeauverpakking – vervoer per luxe touringcar.

Aan te passen naar uw wensen en binnen uw budget!

Bekijk een van onze reizen