Compleet verzorgde dagtrip naar Museum BroekerVeiling
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De oudste doorvaargroenteveiling

Zelf uw beslissing nemen tijdens het veilen, waarbij humor, lef en koopmanschap nodig zijn. Na een kopje koffie of thee met gebak bezoeken we het unieke Museum BroekerVeiling; een gebouw uit 1900 dat op houten palen boven het water is gebouwd.

Stap in de wereld van vroeger en beleef een dag uit het leven van een tuinder van vroeger. Zij brachten in platte schuiten hun koopwaar naar de veiling om vervolgens via het spel van vragen en bieden hun boterham te verdienen. Het authentieke veilingslokaal is nog helemaal in tact en een beschermd monument. Na een smakelijke lunch met kroket staat er naast de rondleiding ook een echte veiling op het programma. Doet u mee? Om de dag compleet te maken bieden wij u een rondvaart door het Rijk der Duizend Eilanden. Een prachtig natuurgebied wat ooit bestond uit meer dan duizend eilanden en door zijn unieke karakter het bezoeken meer dan waard is!

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

32.-De-oudste-doorvaargroenteveiling-web

9.00 -18.30

2x koffie/thee met gebak –lunch met kroket – rondleiding- expositie- rondvaart en veiling- 2 x consumptie met warm hapje – vervoer per luxe touringcar.

Op de terugweg afsluiten met een heerlijk diner? Informeer naar de vele mogelijkheden!

Bekijk een van onze reizen