Dagje weg naar de Parel van Flevoland en Pioniersmuseum!
Camera Julia bewerkt 1

De Parel van Flevoland

We bezoeken het mooie Flevoland met zijn pittoreske Urk en Tollebeek. Maak kennis met de klederdracht en zie hoe de Urkers vroeger leefden.

Bekijk ook onze dagtocht Viva Lavandula

Over het ontstaan van de Noordoostpolders en de drooglegging van de Zuiderzee is genoeg te vertellen! In het Pioniersmuseum wordt aan de hand van beeld- en tekstmateriaal het verhaal over de historie en het leven van de pioniers getoond. Zij waren de grondleggers van dit gebied. Indien hiervoor belangstelling is kunnen wij u een digitale fotopresentatie met vertelling aanbieden. Er is nog even tijd om het Paviljoen te bezoeken waar u wisselende streekproducten uit de polder kunt vinden. De reis gaat verder naar Tollebeek, tussen Urk en Emmeloord, waar we u een lunchbuffet aanbieden. Als afsluiting bezoeken we het bijzondere Urk en het Oude Raadhuis.  Aan de hand van de klederdracht krijgt u een beeld hoe de Urkers vroeger leefden.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

Pioniersmuseum

09.00 -18.00

koffie/thee met gevulde koek onderweg  – fotopresentatie Pioniersmuseum  – bezoek Streekwinkel –lunchbuffet – bezoek Oude Raadhuis Urk met rondleiding – vrije tijd – vervoer per luxe touringcar.

Aan te passen naar uw wensen en binnen uw budget!

Bekijk een van onze reizen