We nemen u mee terug in de tijd voor de Slag van Waterloo
Waterloo

De Slag van Waterloo

We nemen u mee terug in de tijd voor De Slag van Waterloo. Om precies te zijn op 15 juni 1815 namen de Franse en Engelse troepen het tegen elkaar op in de provincie Waals-Brabant.

Na een heerlijk kopje koffie of thee met gebak brengen we een bezoek aan het geheel vernieuwde bezoekerscentrum. Historische gebouwen zijn bewaard gebleven of zijn gerestaureerd, maar het bezoekerscentrum zelf is verhuist naar een ondergrondse ruimte. Naast historische werken is er een multimediale presentatie aanwezig. Voor een smakelijke lunch bezoeken we een sfeervolle locatie om vervolgens het Wellington museum te bezoeken. Hier zal de gids u alles vertellen wat u nog niet wist over de hertog van Wellington, waarbij het meer dan 300 jaar oude gebouw zeker indruk op u zal maken. Hierna is het mogelijk om Waterloo op eigen gelegenheid te ontdekken. Op de terugreis zullen we gebruik maken van een heerlijk 3-gangen diner op een gezellige locatie. De Slag van Waterloo; een eigentijds programma wat zeker bijzonder is!

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

20 juin 2010

7.30 – 22.30

2x koffie/thee met gebak  – bezoek vernieuwde bezoekerscentrum – lunch – bezoek o.l.v. gids – vrij in Waterloo – 3-gangendiner – vervoer per luxe touringcar.

Bekijk een van onze reizen