Een verzorgde dagtocht naar het bijzondere dorp Volendam.
Volendam

Echt Volendam

Volendam staat bekend om zijn beroemde zangers, speelgoedgigant Bart Smit en voetballer Arnold Mühren. Wij bieden u een kijkje in deze unieke stad, dat met zijn kleurrijke inwoners een bijzonder dorp genoemd mag worden.

Of wat dacht u van onze andere dagtrips in Noord-Holland.

U wordt ontvangen met een kopje koffie of thee met gebak in de Skybox van de beroemde zanger Jan Smit. Hierna volgt een virtuele rondleiding  in het Kras Stadion. Stap binnen in de wereld van uniek Volendam; rijk aan sport, muziek en bijzondere ondernemers. Na een heerlijke lunch met kroket in de Skybox krijgt u gelegenheid de stad op eigen wijze te ontdekken. Maak een leuke groepsfoto in klederdracht of breng een bezoek aan de rokerij waar paling gerookt wordt. Snuif de sfeer op en maak een wandeling over De Dijk. Ook een mooie tocht over het IJsselmeer is natuurlijk een aanrader. Volendam trekt jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers. Zowel voor buitenlandse toeristen als voor Nederlanders is deze stad echt een aanrader!

U kunt Volendam ook op een hele andere manier bezoeken. Wat dacht u van een overtocht Volendam – Marken? Of een rondleiding en palingproeverij bij een rokerij? Infomeer bij ons team voor uw dagtrip op maat.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

Volendam

9.00 -18.00

1x koffie/thee met gebak – entree en rondleiding – koffietafel met kroket – vrij in Volendam – vervoer per luxe touringcar.

Bekijk een van onze reizen