Gezellige dagtrip naar Riga Ranch en Rozen en Radijs.
RigaRanch

Een biologisch dagje uit!

U bezoekt vandaag Riga Ranch Paardenmelkerij; een uniek bedrijf die tot de verbeelding spreekt bij jong en oud. Riga Ranch heeft het oude ambacht ‘melken van paarden’ naar Nieuwveen gebracht en daarbij tevens al die heerlijke producten die van deze gezonde melk gemaakt worden. Een zowel leerzaam als gezond dagje uit dus!

Een zeer variërend dagje uit! U bezoekt vandaag de Riga Ranch, wetende dat deze paardenmelkerij u ontzettend veel te bieden heeft. U kunt de Riga Ranch een bezoek brengen en een keuze maken uit één van de leuke excursies. Voor wie liever actief en creatief aan de slag wil zijn de workshops uitermate geschikt. Chocoland en het Bak-Atelier bieden een grote keuze aan workshops van bonbons maken tot stapeltaarten en alles er tussen in. Echt actief zijn het boerenklompengolf en het sportieve “Gedonder in de polder”.

U wordt ontvangen met koffie/thee met gebak, waarna u een rondleiding krijgt en bij de paardenmelkerij de mogelijkheid heeft om te proeven. Het zal voor veel mensen een vreemde combinatie zijn, maar paardenmelk en chocolade hebben meer met elkaar gemeen dan u vooraf verwacht. Na afloop van de demonstratie zal u begrijpen en proeven waarom dit zo is. Een biologische lunch zal worden geserveerd bij Rozen & Radijs in Burgerveen. Vervolgens krijgt u een presentatie over de rozen, de kassen en de mooie tropische tuin. De gastheer presenteert u vol passie het verhaal over deze uit de hand gelopen hobby; een genot om naar te luisteren! Na een geweldig mooie dag keren we weer huiswaarts.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

admin-ajax

9.00 – 17.30

Entree – 1x koffie/thee met gebak – rondleiding – proeverij – demonstratie bonbons – biologische lunch – presentatie – bezoek winkel – vervoer per luxe touringcar

Bekijk een van onze reizen