Gezellige dagtrip naar het Spoorwegmuseum en Museum Speelklok
spoorwegmuseum

Een klinkend spoor

Ontdek en beleef het Spoorwegmuseum! Dit zeer bekende en interactieve museum is absoluut een aanrader voor jong en oud. Historie en interactieve attracties wisselen elkaar hier af! Zo stapt u de wereld van stoom en roet binnen.

Bekijk ook onze dagtocht Dagje Amesfoort.

Maak een uitstapje met een lift die u terug brengt naar het jaar 1800. Ook de stoomlocomotief De Arend en de Oriënt Express wilt u echt niet missen! Na een kopje koffie of thee met wat lekkers kunt u het museum ontdekken tijdens een rondleiding. Na een uitgebreide lunch vertrekken we richting Museum Speelklok. Dit bijzondere museum bezit een collectie automatisch spelende muziekinstrumenten. Denk hierbij aan speeldozen, klokken met speelwerken, pianola’s, automatisch spelende piano’s en een torenuurwerk met carillon. Tijdens de muzikale rondleiding komen instrumenten tot leven. Rondleiders laten ze live spelen maar vertellen ook de klinkende verhalen die erbij horen. We sluiten deze bijzondere dag af met een consumptie om voldaan huiswaarts te keren.

Het programma is aan te passen. Wat denkt u van een rondvaart door het centrum? Of een bezoek aan de Domtoren of de DOMunder? Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

Spoorwegmuseum, publiciteitsfoto voor Marleen

9.00 – 17.00 uur

Incl: ontvangst door een Cityhost – 2x koffie/thee met gebak – stadswandeling–lunchbuffet met kroket –entree entree – 2x koffie/thee met gebak – rondleiding – lunch –entree – muzikale rondleiding – 1 consumptie -vervoer per luxe touringcar

Het centrum van Utrecht leent zich ook perfect voor bedrijfsuitjes, vergaderarrangementen of unieke teambuilding activiteiten.

Bekijk een van onze reizen