De Tinnen Roos - Uniek uitstapje - Groepsreis - Kleve
De Tinnen Roos

Een uniek uitstapje

In het hart van de Gelderse Poort ligt tingieterij De Tinnen Roos. Dit ambachtelijke productiebedrijf giet metalen én kunststoffen tot een smeltpunt van 500 graden Celsius. U krijgt vandaag een kijkje in de keuken van een uniek bedrijf!

Bekijk ook onze dagtocht Gezelligheid kent geen tijd.

Bij De Tinnen Roos worden compleet nieuwe artikelen geproduceerd in diverse materialen, maar is het ook mogelijk om een bestaand artikel te reproduceren. Hier gaan oude ambacht en nieuwe technieken hand in hand! Na ontvangst met koffie of thee met cake kunt u genieten van een demonstratie. De Tinnen Roos is uniek in zijn soort; met vakkennis van centrifugaal gietwerk en afvorm technieken. Zij combineren ambachtelijk werk met de nieuwste hedendaagse techniek, waardoor de mogelijkheden bijna grenzeloos zijn. Na een boeiende presentatie, rondleiding en een bezoek aan de winkel reizen we door. De koffietafel staat voor u klaar in Hotel Millings Centrum, waarna wij u o.l.v. een gids meenemen voor een prachtige tocht door het “Reichswald”; een prachtig glooiend landschap langs de Nederlands/Duitse grens. In de Duitse stad Kleve geniet u van ca. 1,5 uur vrije tijd. Naast de vele bezienswaardigheden geeft deze gezellige stad ook een uitgelezen kans om te winkelen. Uiteraard zijn hier ook vele cafés, restaurants en conditorei te vinden. Tot slot geniet u van een heerlijk uitgebreid 3-gangen pannetjes diner.

Dit is ook een leuke kerstreis voor uw gezelschap wanneer u de kerstmarkt van Kleve bezoekt. Vanaf eind november tot eind december is dit een optie. Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

De Tinnen Roos

9.00 – 20.30 uur

2x koffie/thee met cake – entree – presentatie – rondleiding De Tinnen Roos – koffietafel met kroket – rondrit o.l.v. gids – vrij in Kleve – 3-gangen pannetjes menu – vervoer per luxe touringcar

Bekijk een van onze reizen