Groepsreis Veluwe - Rondrit Kroondomeinen - Paleis het Loo
24. Paleis Het Loo, zomerdag in de tuin. © Foto Paleis Het Loo bewerkt

Een koninklijk tintje!

U gaat genieten van een vorstelijke dagtocht op de Veluwe. U brengt o.a. een bezoek aan Paleis het Loo in Apeldoorn en maakt met de touringcar een mooie tocht door de Kroondomeinen onder leiding van een gids. Een unieke dagje uit met uw gezelschap.

Geniet ook van de dagtocht Royal visit Den Haag!

Vandaag brengen wij u naar de Veluwe waar we bij aankomst hartelijk worden ontvangen met koffie en gebak. Vervolgens stapt u weer in de touringcar voor een mooie natuurtocht door de Kroondomeinen o.l.v. een gids.

U komt langs prachtige bossen en heidevelden met mooie vennetjes. We rijden via Hoog Soeren, gelegen in de oude Kroondomeinen. Bij terugkomst in Hoenderloo staat er een heerlijke lunch voor u klaar. Na de lunch brengt de touringcar u naar Paleis het Loo in Apeldoorn. De vertrekken in het paleis getuigen van 300 jaar bewoning door de Oranje-dynastie en laten met hun gevarieerde inrichting de ontwikkeling van het interieur zien, van de 17de tot de 20ste eeuw. De barokke tuinparterres worden in de lente en zomer volgens typische Hollandse 17de eeuwse traditie beplant. Rijtuigen, sledes en auto’s, nog steeds in gebruik bij de koninklijke familie, zijn ondergebracht in het Stallencomplex.

Paleis Het Loo biedt ook steeds interessante wisselende exposities.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

Een koninklijk tintje- verschoor reizen

09.00 – 18.00 uur

1 x Koffie met gebak – rondrit met gids – koffietafel met kroket – entree Paleis het Loo – vervoer per luxe touringcar.

Bekijk een van onze reizen