Gezelligheid kent geen tijd! - Diverse leuke activiteiten met uw groep
doesburg bewerkt

Gezelligheid kent geen tijd!

Iets te vieren of zomaar gezellig met elkaar in team verband diverse activiteiten ondernemen? Een gezellig arrangement kent geen tijd! We zullen genieten van diverse leuke activiteiten. Aan het einde van de dag zult u met elkaar gaan hutselpannen. Dit groepsarrangement is gegarandeerd een feest voor iedereen!

Bekijk ook onze reis Schoentjes dansen.

Dan nemen wij u vandaag mee naar Doesburg. U bent hier te gast bij de IJsselhoeve waar u ontvangen wordt met koffie/thee en een gezelligheidskoek. Vervolgens staat 1 ½ uur gezelligheid op het programma met diverse activiteiten zoals, spijkerpoepen, goalschieten, voetvolley, levend tafelvoetbalspel, reuzenstep en buksschieten.

Aansluitend gaat u genieten van een heerlijk diner, bestaande uit: Soep met stokbrood – daarna met z’n allen overheerlijk genieten van de hutselpannen en lekker zelf je vlees en groeten bereiden, onbeperkt smullen van 7 soorten vlees, diverse soorten salades, aardappeltjes en frites – een overheerlijke ijs coupe en ter afsluiting nog een kopje koffie met bonbon. Gezelliger kunnen we het niet maken!

*Consumpties zijn of basis van nacalculatie of op afkoop.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

admin-ajax

13.00 – 20.30 uur

1xkoffie/thee met koek – activiteiten – diner zoals omschreven – koffie/bonbon en het vervoer per luxe touringcar.

Combinatie met Bronkhorst is ook mogelijk.

Bekijk een van onze reizen