Gorkumse Kunst - Een leuke dagtocht naar Gorinchem
Bus Verschoor reizen door Nederland bewerkt

Gorkumse Kunst

Een leuke dagtocht naar Gorinchem, waarbij u kennismaakt met dit leuke pittoreske stadje door middel van een stadswandeling onder leiding van een gids. In de middag is het tijd voor een unieke voorstelling in theater Peeriscoop. Verschoor reizen biedt in samenwerking met Peeriscoop en Fred Delfgaauw diverse leuke arrangementen aan.

Bekijk ook onze reis verrassingstocht naar de Veluwe.

Onderweg naar Gorinchem ontvangt u een heerlijk kopje koffie met gevulde koek in de bus. U geniet van de toeristische informatie van uw chauffeur. Bij aankomst in het pittoreske stadje Gorinchem wordt u opgewacht door gidsen. Deze nemen u mee voor een stadswandeling door de stad. Door leuke anekdotes over Gorinchem ontdekt u de geschiedenis.

Kent u de Gorkumse Zoute Bollen? U ziet waar de bakker heeft gezeten. Wist u dat Gorinchem een eigen brouwerij had? Waaraan dankt Gorinchem haar welvaart? Wat is het verhaal van Hugo de Groot? U komt het allemaal te weten tijdens de stadswandeling. Onderweg wordt er gestopt voor een consumptie voor eigen rekening. Na de stadswandeling ontdekt u Gorinchem op eigen gelegenheid en heeft u de tijd voor om zelf een lunch te nuttigen. ’s Middags wordt u ontvangen in theater Peeriscoop voor de voorstelling “Minder is Meer”!

Minder is Meer? – Hét Arrangement

U brengt een bezoek aan de voorstelling van Fred Delfgaauw, “Minder is Meer!”. Alvorens de voorstelling wordt u ontvangen met twee kopjes koffie/thee met gebak. Uw zintuigen worden doorgaans geprikkeld door reclame, sociale media, internet, advertenties en veel meer… Hoe heerlijk zou het zijn om even naar het donker te gaan? Even wordt de hectiek van de dag helemaal weg gehaald. U wordt verbluft door de voorstelling waarbij Fred Delfgaauw persoonlijk het vermaak en theater verzorgd. U wordt helemaal overrompeld en valt van de ene in de andere verbazing. “Minder is Meer”, een voorstelling in een tijd waar we alleen maar “Meer” kennen. Na de voorstelling besluiten we het bezoek met een consumptie.

admin-ajax

Hoe is het mogelijk? Een podium vullen, een publiek weten te boeien en zo min mogelijk poespas. Fred Delfgaauw; Een absolute kunstenaar. Hij biedt u een voorstelling die boeit van begin tot het einde. Een voorstelling waarbij u van de ene in de andere verbazing valt. Een uniek programma, een programma waarbij u volledig opgaat in het verhaal. Een programma die u zal verbazen. U beleefd een voorstelling waar u nog lang van na zult genieten… “Minder is echt Meer”! De voorstelling is aan te passen naar de wensen van uw bedrijf, vereniging of uw gezelschap.

Merel vertelt u het verhaal. Oma is al oud en wel zo oud dat je door oma heen kunt kijken. Oma is oma niet meer. Oma doe raar. Het vel op oma’s gezicht is veel te wijd. Is oma nu oma of toch niet meer? Een voorstelling door Ida van Dril die in de voetsporen treed van Fred Delfgaauw met deze unieke voorstelling. Samen zorgen ze voor een unieke voorstelling. Vrolijk en ontroerend met verhalen om van te smullen. Een familievoorstelling voor jong en oud over herinneringen, vergeten en accepteren.

Fred Delfgaauw heeft een samenwerking gezocht met drie jonge vrouwen. Deze vrouwen zijn stuk voor stuk multi getalenteerd: Ida van Dril, Mik van Goor en Esmay Usmany. De Verteller is het verhaal van Volpone. Hij is misschien wel te rijk, dus er is tijd voor crisis. Hij tracht de tijd te doden, maar de tijd dood hem. Een boosaardig sprookjesverhaal over hebzucht en opportunisme met vlijmscherpe randjes…

Een voorstelling van Japser van Kuijk. De winnaar van Camaretten 2010 vertelt in Schoon Schip een verhaal waarin venijn en vermaak elkaar in een razend tempo afwisselen, doorspekt met fijne liedjes om in te schuilen. De woede en irritaties pakken op komische wijze uit, alleen omdat hij zich kan opwinden over onbeduidende zaken

09.00 – 19.00 uur

Koffie met gevulde koek, stadswandeling, koffie/thee met lekkernij bij Peeriscoop, voorstelling, 1x consumptie, vervoer per luxe touringcar.

Bekijk een van onze reizen