Grillcruise over de Linge - een heerlijk vaararrangement
1 Parel van de Linge bewerkt

Grillcruise over de Linge

Geniet van een heerlijk zomers vaararrangement over de Linge. Een betaalbaar groepsarrangement voor uw gezelschap waarbij u gegarandeerd zult genieten. Deze dagtocht is ook te combineren met andere locaties of arrangementen, vraag vrijblijvend een offerte bij ons op.

Bekijk ook het winterse vaararrangement: Snertcruise.

We brengen u naar Leerdam waar u aan boord gaat van een mooie salonboot voor een Grillcruise over de Linge. Na inscheping kunt u plaatsenemen aan een tafeltje in de binnen salon met airconditioning of geniet op het buitendek van een fris briesje tijdens het nuttigen van uw drankje. De Linge kronkelt zich door de Betuwe en zal u langs pittoreske dorpjes leiden met prachtige natuurlijke oevers en schitterende vergezichten. Terwijl u geniet van deze vaartocht wordt u een heerlijk BBQ geserveerd. Het Grill Buffet bestaat uit diverse salades als o.a Huzarensalade, Zalmsalade, Kartoffelsalade, Rauwkost salade, Stokbrood met kruidenboter, diverse warme en koude barbecue sauzen. Schalen met o.a.Kip-Saté, Shaslicks, Gemarineerde Halskarbonades, Runder-Hamburgers en Braadworsten. Drankjes, desserts en extra’s, zijn niet inbegrepen in het arrangement.

Na de 3 uur durende vaart en heerlijke BBQ gaan we weer aan land en brengen we u veilig terug naar uw opstaplocatie. Wij hopen dat u heeft genoten van deze heerlijke dag en nog lang ervan na kunt genieten.

Grillcruise-51

Afhankelijk van Vaartijden

Inbegrepen: Vervoer per touringcar, 3 uur durende grillcruise inclusief buffet zoals omschreven.

Bekijk een van onze reizen