Story of my life - Een zeer uniek en origineel groepsarrangement
shutterstock_110536709 - gorinchem bewerkt

Story of my life

Een zeer uniek en origineel groepsarrangement is “Story of my life”. We brengen een bezoek aan Gorinchem, waar u een workshop over koffie krijgt. Een creatieve workshop waarbij naast koffie ook over het leven wordt nagedacht. In de middag brengt u een bezoek aan de unieke voorstelling “Minder is Meer” in de Peeriscoop Gorinchem. Deze dagtocht is aan te passen op uw wensen.

Bekijk voor meer arrangementen ook de andere voorstellingen van Fred Delfgaauw.

Het leven vieren we niet alleen met wijn, maar ook met koffie! Vandaag laten we u kennismaken met een workshop koffie! We gaan in Gorinchem aan de slag met een barista. U geniet van een prachtige presentatie en tevens kunt u zelf ook aan de slag.

De barista is een Graphic Barista en praat niet alleen over de koffie, maar ook over hoe het leven op creatieve wijze vorm gegeven wordt. De Barista zet u aan het denken.

Na de workshop geniet u van een lunch bij Peeriscoop. Vervolgens wordt u overdonderd door de stille omgeving en gaat u genieten van de voorstelling “Minder is Meer”. De voorstelling kan geheel worden aangepast voor uw gezelschap. Na de voorstelling genieten we na met een hapje en een drankje om vervolgens huiswaarts te keren.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

Peeriscoop Gorinchem 1

08.00 – 17.30 uur

2 uur Graphic Barista Workshop & Teambuilding, lunch bij Peeriscoop, voorstelling, borrel met een hapje en het vervoer per luxe bus.

Maximaal 40 personen!

Bekijk een van onze reizen