Dagtrip Orgel - en Kermismuseum & Manhattan Style Kerstfair
23. Kerstmarkten bewerkt

Een bijzonder kerstfeestje

Vandaag brengt u een bezoek aan het Orgel- en Kermis museum in Brabant waar u geheel in kerstsfeer wordt geëntertaind. Een compleet arrangement voor uw gezelschap om op en top in kerstsferen te komen!

Een bijzonder feestje in de dagen van kerst. Onder het genot van zingende draaiorgels en een geweldige sfeermaker wordt u ontvangen met koffie/thee en gebak. Uw gastheer zorgt dankzij zijn unieke verhalen en Brabantse babbels voor een kostelijk programma. Uiteraard mag u een dansje wagen en voor de liefhebbers is er een glaasje glühwein. Een heerlijke uitgebreide lunch wordt u geserveerd met onbeperkte koffie/thee en sappen. Na de lunch neemt u plaats in de Wereldberoemde poffertjessalon van Victor Consael. U beleeft het kermisprogramma van begin 1900 met de meest bekende attracties de cineramascoop, ballegooien, touwtjes trekken, kop van jut en nog veel meer. U geniet van de heerlijke popcorn, een ambachtelijke suikerspin en heerlijk eigen gebrande nootjes met diverse lekkere sapjes.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

Een onverzadigbare Kerst

09.00 – 17.30 uur

Inbegrepen: Ontvangst k/t met gebak – presentatie en demonstraties – uitgebreide lunch – variété programma – vervoer per luxe touringcar.

Het Orgel- en Kermis museum is vanaf begin december in kerstsfeer. Afsluiting met een winterstamppotbuffetje is mogelijk.

Bekijk een van onze reizen