Historische dagtrip Hanzestad zoals Deventer & Zwolle
deventer_high_rgb_3131 bewerkt 1

Hanzesteden Deventer & Zwolle

Bij aankomst in Deventer staat een bezoek aan de Deventer Koekwinkel gepland. Dit monumentale pand uit 1850 is niet alleen een winkel maar ook een koffie- en thee schenkerij.

Bekijk ook onze dagtocht Oranje museum.

Na een kopje koffie met Deventerkoek staat er een stadswandeling met gids op het programma. De binnenstad van Deventer kent monumentale gebouwen en is één van de vijf oudste steden van Nederland. Tijdens een stadswandeling met een gids ziet u het historische stadhuiscomplex, het Etty Hillesum Centrum en andere bezienswaardigheden. Bij Ot & Sien is het prima pannenkoeken eten, na deze gezellige lunch brengt een prachtige route langs de IJssel ons naar Hanzestad Zwolle. Ook hier vertelt een gids tijdens een stadswandeling over Zwolle en wat deze stad te bieden heeft. We bezoeken de Sassenstraat, de oudste straat van Zwolle, waar u het rijke verleden proeft. De Middeleeuwse binnenstad uit de 15e eeuw kent karakteristieke gevels en een stervormige stadsgracht. Na deze wandeling sluiten we af met een heerlijk 3-gangendiner.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

Deventer website

08.30 – 21.30

Inbegrepen: 2x koffie/thee met Deventer koek – Stadswandeling met gids – Pannenkoekenlunch + 2 consumpties –Stadswandeling met gids – consumptie – 3-gangendiner – vervoer per luxe touringcar.

Aan te passen naar uw wensen en binnen uw budget!

Bekijk een van onze reizen