Bezoek aan Het Veluwemeer en Harderwijk met Verschoor Reizen
Veluwemeer cruise 1 bewerkt

Het Veluwemeer & Harderwijk

Voor een prachtige rondvaart op het Veluwemeer bezoeken we het voormalige vissers- en handelsplaatsje Elburg dat ooit rechtstreeks op de Zuiderzee uitkeek. Het is gelegen aan het Veluwemeer en het Drontermeer.

Bekijk ook onze dagtocht Weerriben, Nationaal Park.

Op deze prachtige locatie bieden we u een kopje koffie of thee met gebak om vervolgens een bijzondere tocht te maken. U beleeft het panorama van het Veluwemeer, ervaart de natuurgebieden en de eilanden en krijgt voldoende gelegenheid de mooie stranden, drukke jachthavens en de boeiende recreatie vanuit de salonboot te bezichtigen. Tijdens de drie uur durende tocht serveren we een uitgebreide koffietafel voorzien van een heerlijke snack. Na deze bijzondere tocht gaan we per luxe touringcar naar Harderwijk waar u enige tijd de sfeer op kunt snuiven van deze vissersstad.  Met de botters in de haven en grote gedeelten van de oude stadsmuren die nog aanwezig zijn waant u zich in vervlogen tijden. Leuke winkeltjes en diverse terrassen maken het verblijf zeer de moeite waard.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

veluwemeer

09.00 -18.00 uur

2x koffie/thee met gebak – 3 uur rondvaart – koffietafel met kroket –vrij winkelen in Harderwijk- vervoer per luxe touringcar.

Aan te passen naar uw wensen en binnen uw budget!

Bekijk een van onze reizen