Het verleden springlevend - een dagtrip naar het zuiden
Het verleden springlevend 1 bewerkt

Het verleden springlevend

Limburg bekend om haar asperges, de mooie natuur rondom de Maas, de Limburgse vlaai, de gezellige dorpjes en nog veel meer. Wij laten u hier vandaag allemaal mee kennismaken. In Melderslo wordt u gastvrij ontvangen op Streekboerderij de Locht met koffie en Limburgse vlaai. Na de koffie staat er een rondleiding op het programma. Streekboerderij De Locht bestaat uit de streekboerderij en het Nationaal Asperge- en Champignonmuseum. Na uw bezoek weet u alles over hoe men hier leefde rond 1900 en hoe asperges en champignons geteeld worden.

Bekijk ook onze reis naar Groningen.

Onderweg naar het Belgische plaatsje Maaseik gebruiken we de lunch. Na de lunch maken we een een prachtige rondrit met onze eigen touringcar inclusief gids om o.a. het Maasland te verkennen en tevens kunt u genieten van honderden jaren cultuur en geschiedenis in het historische stadscentrum; een levend museum van architectonische hoogstandjes. De gids kan u onderweg van veel informatie voorzien. Terug in het centrum heeft u nog even vrijaf.

De terugreis zullen we onderbreken op ons dineradres, waar u deze mooie en gezellige dag afsluit met een heerlijk diner.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

admin-ajax7UX113XX

09.00 – 17.30 uur

Koffie met Zeeuwse bolus – entree/inleiding Watersnoodmuseum – koffietafel met kroket – rondleiding Mekkerstee – koffie met cake  – vervoer per luxe touringcar

Bekijk een van onze reizen