Dagtrip naar De Weistaar en Huize Doorn met Verschoor Reizen
deweistaar

Huize Doorn

Bij Kaasmuseum & Partyboerderij De Weistaar staat er een heerlijk kopje koffie of thee met traktatie voor u klaar. We nemen u mee voor een reis door het biologische proces van kaas maken, waarbij er genoeg te proeven is en u de sfeer van vroeger zult ervaren.

Bekijk ook onze dagtocht Het verleden springlevend.

Naast een korte film is er een rondleiding in het kaas- en botermuseum en de kaasmakerij. Na een smakelijke lunch met kroket en natuurlijk de kazen uit eigen boerderij reizen we af naar Doorn. Hier bezoeken we Huize Doorn, bekend geworden van de Duitse ex-keizer Wilhelm II. Na de Eerste Wereldoorlog vlucht hij naar Nederland om vervolgens in 1919 Huize Doorn, een uit de veertiende eeuw daterende waterburcht te verbouwen. Aan het eind van de achttiende eeuw is het huis klaar en ingericht met meubels, schilderijen en zilver uit zijn keizerlijke paleizen in Berlijn en Potsdam.

Deze locatie leent zich ideaal voor familie-uitjes en bedrijfsuitjes! Zo kunt u hier onder andere ‘Glow in the Dark’-midgetgolfen. Of wat dacht u van een bezoek aan de Utrechtse Heuvelrug of het centrum van Utrecht?

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

SAMSUNG CSC

9.00 -17.00 uur

1x koffie/thee met gebak – film + presentatie –kaas proeven – bezoek kaasmuseum – lunch met kroket – mooie route – bezoek Huis Doorn – vervoer per luxe touringcar.

Bekijk een van onze reizen