Compleet verzorgde dagtrip naar Kasteel De Haar en Amsterdam
kasteel-de-haar-0017

Kasteel de Haar & Grachtenrondvaart

Kasteel De Haar is het grootste kasteel van Nederland en werd van 1892 op de ruïne van het oude kasteel herbouwd in neogotische stijl. Na een heerlijk kopje koffie of thee met gebak zal de gids tijdens de rondleiding zoveel mogelijk informatie geven over het kasteel en haar bewoners.

De gebrandschilderde ramen en de geschiedenis van de kapel komen aan bod maar er zijn ook leuke weetjes. Wist u bijvoorbeeld dat zelfs Brigitte Bardot in het kasteel gelogeerd heeft?! Hierna reizen we af naar Amsterdam voor een uitgebreide lunch aan de Amstel. Na deze lunch ontdekken we Amsterdam vanaf het water door middel van een rondvaart van anderhalf uur. De gids zal u wijzen op alle bezienswaardigheden en de prachtige gebouwen die Amsterdam rijk is. Na deze rondvaart kunt u op eigen gelegenheid de stad in. Bezoek de Dam, de mooie winkelgebieden of de karakteristieke grachten en beleef Amsterdam!

Amsterdam biedt nog veel meer. Wat dacht u van een bezoek aan het Rijksmuseum? Wandelen door het Vondelpark? Shoppen in de vele winkelgebieden? Of een bezoek aan Paleis op de Dam of het Anne Frank museum?

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

De-Haar-Grachtenrondvaart-©NBTC-Holland-Marketing-web-foto

9.00 – 18.00

2x koffie/thee met gebak – bezoek aan Kasteel de Haar – uitgebreide lunch aan de Amstel – rondvaart ca. 1,5 uur o.l.v. een gids – plattegrondje centrum voor vrij bezoek – vervoer per luxe touringcar.

Wij beschikken over een scala aan mogelijkheden voor een uitgebreid diner op de terugreis.

Bekijk een van onze reizen