Historische dagtrip Kasteelstadje Diepenheim met Verschoor Reizen
Bus Verschoor reizen door Nederland bewerkt

Kasteelstadje Diepenheim

Diepenheim is het kleinste stadje van Overijssel en kent maar liefst 6 kastelen. Met een  prachtige route langs bos en ongerepte natuur bereiken we onze bestemming.

Bekijk ook onze dagtocht Woonboot Nelis en Leentje

Na een heerlijk kopje koffie krijgt u hier een rondleiding die u niet snel zult vergeten. In het prachtig en landelijke gelegen Diepenheim vinden we het Twents-/Oranjemuseum Nieuwe Haghuis. Dit museum herbergt een schat aan Twents boerenantiek en veel Oranjecuriosa, zoals herdenkingsbordjes, lepeltjes, schilderijen, munten, wandkleden, boeken en nog veel meer wat met Oranje en het Koningshuis te maken heeft! Na de lunch die geserveerd zal worden in Hotel ’t Holt vertrekken we naar Almelo, de stad van Bolletje. Het Bakkerijmuseum uit 1867 ademt nostalgie en laat het ambachtelijke proces van beschuitbakken zien. Hout gestookte ovens en een proevertje maken de rondleiding compleet. Na wat vrije tijd doorgebracht te hebben in Almelo vertrekken we richting Hoenderloo voor een gezellig en smakelijk 3-gangenmenu om de dag mee af te sluiten.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

Kasteelstadje-Diepenheim-website

08.30 -21.30 uur

1x koffie/thee met oranjegebak – Entree en rondleiding Oranjemuseum – Twentse koffietafel– rondleiding bij Bakkerijmuseum Bolletje + koffie/thee met beschuitbol – vrije tijd in Almelo- 3-gangen diner – vervoer per luxe touringcar.

Aan te passen naar uw wensen en binnen uw budget!

Bekijk een van onze reizen