Klederdracht & Visserij - een leuke dagtocht naar Spakenburg
Spakenburg 1 bewerkt

Spakenburgs Klederdracht & Visserij

Een leuke dagtocht naar het gezellige vissersdorp Spakenburg, waar u samen met uw gezelschap zult genieten van een leuk dagarrangement. U brengt een bezoek aan het Klederdracht-en Visserijmuseum, waar u een rondleiding krijgt. Ook staat het beroemde visserijmuseum ‘De Visafslag’ op het programma. Natuurlijk wordt de inwendige mens goed verzorgd tijdens deze leuke dagtocht.

Bekijk ook onze reis Echt Volendam.

In het gezellige vissersdorp Spakenburg begint u deze dag met een heerlijk cappuccino en een lekker stuk appelgebak met slagroom. Na de koffie staat een bezoek aan het Klederdracht- en Visserijmuseum op het programma. Een dame in klederdracht verzorgt een interessante rondleiding. Na het museumbezoek wandelt u naar een mooi restaurant in het centrum waar u een koffietafel met kroket geserveerd krijgt.  Vervolgens wandelt u na de lunch via de bezienswaardige oude Havendijk naar het visserijmuseum “De Visafslag”, waar speciaal voor u een authentieke visveiling wordt gehouden en wordt verteld over de vroegere visserij. Tot slot heeft u nog even vrijaf om zelf wat rond te kijken of op een terrasje nog wat te gebruiken alvorens we weer huiswaarts keren.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

Spakenburg-Klederdracht-en-Visserij

09.00 – 18.00 uur

1xkoffie met appelgebak en slagroom – entree + rondleiding museum – koffietafel met kroket – entree visafslag – vervoer per luxe touringcar

Uitbreiden: “Pannenkoek bakken op Melkbussen?” Een unieke ervaring! Informeer naar de mogelijkheden.

Bekijk een van onze reizen