koblenz - 2-daagse stedentrip naar Koblenz met Verschoor Reizen
Bus Verschoor reizen door Nederland bewerkt

Koblenz 2-daagse reis

Geniet van een korte stedentrip met uw gezelschap naar Koblenz. Zeker de moeite waard! Een heerlijk groepsuitje waarbij u verrast zal worden door deze bijzondere stad. Tijdens deze 2-daagse reis verblijft u in een middenklasse hotel met een prachtig uitzicht op de stad.

Een verrassend leuke bestemming: de oude stad Koblenz, gelegen aan het Deutsches Eck waar de rivieren Rijn en Moezel samenkomen! We rijden vanuit Nederland naar het centrum van de stad waar u aan het begin van de middag aankomt. Vanmiddag brengen we een bezoek aan de prachtige 19e eeuwse Vesting Ehrenbreitstein, die hoog boven de stad uittorent en bereikt wordt met een moderne gondelbaan dwars over de Rijn. Verblijf en diner in een uitstekend middenklasse hotel met zicht op de hele stad. De tweede dag heeft u vooral veel vrije tijd voor een bezoek aan de stad en het bezienswaardige Deutscher Eck. In de Adventstijd straalt Koblenz een en al sfeer uit met haar uitgebreide kerstmarkt. Al met al een mooie bestemming die u zeker zal verrassen!

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

koblenz

2-daagse reis

Inbegrepen: Koffie/thee service met gevulde koek – 1 nacht verblijf in het prachtige Koblenz op basis van logies en halfpension verzorging – Bezoek vestingstadje Ehrenbreitstein met lift – vervoer per luxe touringcar.

Bekijk een van onze reizen