Dagtrip Mediapark Beeld & Geluid en bezoek het theater
beeldengeluid

Mediapark Beeld & Geluid

Alleen al het unieke gebouw op het Media Park in Hilversum is blikvanger op zich! Beeld & Geluid is een van de grootste audiovisuele archieven van Europa en herbergt ruim 800.000 uur aan radio, televisie, film en muziek.

Bekijk ook onze dagtocht Treinen & Grachten.

Na een kopje koffie of thee met gebak krijgt u de gelegenheid in de wereld van de media te duiken. Ga aan de slag als presentator of beleef een ander avontuur! Wat dacht u van het enige échte Top 2000 Café of een recordpoging tv-kijken?

Hongerig geworden van deze beleving? Mooi zo! Er wacht er een mooi lunchbuffet met Van Dobbe-kroket. Hierna is het tijd voor het middagprogramma dat in het teken staat van theater. Grote namen als Carmiggelt, Bomans maar ook Annie M.G. Schmidt komen aan bod; wie kent ze niet? We noemen grote Nederlandse artiesten die hun strepen op gebied van theater zeker verdiend hebben. Onder het genot van een drankje en hartig hapje sluiten we de dag af!

Het Beeld & Geluid museum biedt ook diverse vergaderarrangementen, bedrijfsuitjes en andere mogelijkheden voor uw bedrijfsevenementen. Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

Beeld-Geluid_©NBTC-Holland-Marketing-web

09.00 – 17.30

ontvangst door een Cityhost – 2x koffie/thee met gebak – stadswandeling–lunchbuffet met kroket –entree Klederdracht & Visserijmuseum – klederdrachtshow –vervoer per luxe touringcar

Bekijk een van onze reizen