Minder is Meer - met theatermaker Fred Delfgaauw.
Peeriscoop Gorinchem bewerkt

Minder is Meer

We laten u kennismaken met theatermaker Fred Delfgaauw. Inmiddels heeft Fred Delfgaauw al meer dan 30 jaar ervaring in het maken van theater. U leest hier het eerste arrangement waarop vele vervolgen gemaakt kunnen worden. Er zijn bijzonder veel en meerdere combinaties mogelijk. Verschoor reizen biedt u in samenwerking met Fred Delfgaauw een aantal exclusieve arrangementen!

Bekijk hier een klein stukje uit de voorstelling “Minder is Meer”.

Aan rivieren de Linge & Boven Merwede ontdekt u het vestingstadje Gorinchem. Een pittoresk stadje die vele gezichten kent. Gorinchem is het stadje waar u kunt genieten van schepen die langs varen, actieve watersporters, de gezellige terrasjes op de Grote Markt, de mooie binnen haven en de prachtige panden. In Gorinchem vindt u ook kunst, zo vindt u De Nieuwe Doelen en Peeriscoop. Met deze laatste bieden we u een aantal mooie combinatie arrangementen in de omgeving van Gorinchem.

Waarom Peeriscoop?
Dit theater is een uniek theater met een uitstraling van toen, als u hier binnenkomt waant u zich even in een omgeving waarbij u wordt onttrokken aan de alledaagse sleur. U geniet van dit pittoreske theater met haar diversiteit aan voorstellingen.  Het theater heeft één doel, een voortbestaan zonder subsidies, want subsidies worden al lang niet meer gegeven. Met uw bezoek draagt u een steentje bij aan het behoud van dit theater en de kunst in Gorinchem.

Wij presenteren u diverse arrangementen met enkele mogelijkheden. Uiteraard zijn de arrangementen geheel aan te passen naar uw wensen en budget. De voorstellingen kunnen we desgewenst aan laten passen aan uw gezelschap. Onderstaand zijn de aanbiedingen opgemaakt op basis van de voorstelling “Minder is Meer”. Echter kunt u ook kiezen uit Oma’s Oma, De Verteller, of Schoon Schip.

Verschoor reizen is officiële partner van de voorstellingen van onder meer Fred Delfgaauw en mag u exclusief de mogelijkheden binnen theater Peeriscoop aanbieden. Deze arrangementen zijn uitsluitend te boeken via Verschoor reizen.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

shutterstock_110570141 - gorinchem bewerkt

13.30 – 18.00 uur

2x koffie/thee met gebak, voorstelling Minder is Meer, consumptie na afloop en vervoer per luxe touringcar.

Geheel aan te passen aan uw wensen, rolstoel toegankelijk, tijden zijn aan te passen naar uw wensen.

Bekijk een van onze reizen