Monschau, Ontdek een gezellig stadje in de Duitse Eifel
14 Monschau - de parel.. bewerkt

Monschau – De parel van de eifel

Vandaag brengen wij u naar Monschau, een gezellig stadje in de Duitse Eifel, met mooie vakwerkhuizen, leuke winkeltjes, knusse terrasjes en gezellige restaurants.

Bekijk ook de reis naar Koblenz.

Vroeg in de morgen zullen we vertrekken en onderbreken de reis in het “witte”stadje Thorn voor een heerlijke kop koffie met een lekker stuk Limburgse vlaai. Daarna vervolgen we de reis naar Monschau. In een gastvrij hotel gaan we genieten van een heerlijke lunch. Tijdens de lunch krijgt u een leuke Nederlandstalige presentatie over Monschau waarbij u enkele specialiteiten van de streek te proeven krijgt. Na de lunch brengen wij u naar het centrum , hier neemt de Nederlandstalige gids u mee langs de mooiste plekjes. U zult verwonderd zijn over wat u zelf in deze Altstadt allemaal over het hoofd ziet. Na de wandeling geven wij u nog graag een uurtje vrij af om zelf rond te kijken alvorens we Monschau verlaten. De terugreis zullen we onderbreken met een heerlijk diner.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

77. shutterstock_228414394-Monschau bewerkt

08.30 – 21.30 uur

Inbegrepen: 2x Koffie – Limburgse vlaai – lunch met kroket – presentatie met proeverij – wandeling met Ned.talige gids – 3-gangen diner – vervoer per luxe touringcar

Bekijk een van onze reizen