Dagtrip Nederlands Openluchtmuseum met Verschoor Reizen
openluchtmuseum

Nederlands Openluchtmuseum

Wij nemen u mee op een reis door de tijd! Authentieke gebouwen, voorwerpen uit vervlogen tijden en bijzondere verhalen; dit is allemaal te vinden in het Nederlands Openluchtmuseum.

Bekijk ook onze dagtocht Twentekanaal.

Het museum ligt in een prachtig park aan de rand van Arnhem. Hier treft u boerenerven, oude boerderijen, molens, huizen en zelfs winkeltjes. U kunt de historische tram nemen of een wandeling maken door de tijd. Na een kopje koffie of thee met gebak kunt u hier een hele dag verblijven, waarbij zowel oud als jong de ogen uitkijkt! ’s Middags serveren we u een heerlijke broodmaaltijd met kroket en laten we u het museum op eigen gelegenheid ontdekken. Dit kan actief door de diverse authentieke gebouwen en attracties te bezoeken. Wilt u liever een reis door te tijd maken met panoramische vertellingen? Hierbij maakt u een wonderbaarlijke reis door het Nederland van vroeger en nu. Ook dit is mogelijk, beleef het allemaal!

Uiteraard zijn er bij het Nederlands Openluchtmuseum diverse mogelijkheden voor bedrijfsuitjes, groepsbezoeken en zakelijke evenementen. Hiervoor kunt u altijd contact met ons opnemen! Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

Nederlands-Openluchtmuseum-website

9.00 – 18.00

2x koffie/thee met appelgebak – entree – rondleiding – Hollandse koffietafel met kroket – vrij bezoek – vervoer per luxe touringcar

Bekijk een van onze reizen