Dagtocht Dagje uit Groepsreis Omniversum Den Haag Museum van Kleef
Museum van Kleef_ ©NBTC Holland Mediabank (2)

Omniversum & Van Kleef

Een dagje uit in onze regeringsstad. Geniet van schitterend Den Haag tijdens uw dagtocht naar de Hofstad. Zo geniet u vandaag van onder andere een heerlijk Haags poffertje en ontdekt u de stad in een notendop! Volop genieten tijdens deze groepsreis naar Den Haag.

Den Haag heeft heel wat te bieden. Vandaag beginnen we met een heerlijk kopje koffie of thee met een zoete lekkernij; poffertjes! Hierna laten we Den Haag in vogelvlucht aan u zien, waarbij we de hoogtepunten kunnen bewonderen zoals het voormalig Paleis Lange Voorhout, het Vredespaleis en het Mauritshuis. Tijdens deze rondrit zal de gids u alles vertellen wat u nog niet wist over Den Haag.

Hierna is het tijd voor een bezoek aan het Omniversum. Dit grootbeeld filmtheater geeft een bijzondere beleving. We bieden u een privé voorstelling waarbij u als het ware wordt meegezogen in het verhaal. Hierna is het tijd voor een uitgebreide lunch met luxe broodjes om vervolgens het Museum van Kleef te bezoeken. Deze stoomdistilleerderij opgericht in 1842 geeft een mooi beeld van vervlogen tijden. Tijdens een korte uitleg over de geschiedenis van de distilleerderij kunt u diverse likeurtjes proeven die samen met wat hapjes geserveerd worden.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

48.-©NBTC-Holland-Mediabank

9.00 – 18.00 uur

2x koffie/thee met poffertjes – begeleiding met gids heel de dag – bezoek aan Omniversum –lunch met luxe broodjes –  likeur proeverijtjes bij distilleerderij van Kleef – vervoer per luxe touringcar.

Bekijk een van onze reizen