Stedentrip Londen, Berlijn of Parijs met Verschoor Reizen
22. Berlijn bewerkt

Knallende Klassiekers

Geniet van de 3 populaire stedenreizen tijdens de Kerst. Wij bieden u Londen, Berlijn en Parijs, allemaal mogelijk als stedentrip en beslist de moeite waard tijdens de kerstperiode.

Bekijk ook onze dagtocht Wonderschoon Loosdrecht.

We bieden u de 3 absolute klassiekers. Genieten van de prachtige steden in de nabije reisafstand van Nederland. In de kerstperiode bieden deze steden wonderschone kerstinspiraties met hun gezellige kerstmarkten. Londen: Geniet van de prachtige bezienswaardigheden vanaf de Themes met een prachtige cruise. Ontdek alles vanuit een gigantisch reuzenrad, de Londen Eye of ga naar het platform van The Shard (geopend sinds 2013). Bijzondere tips naast de reguliere en bekende highlights. Berlijn: Ontdek alles omtrent de val van de Berlijnse muur, dit jaar 25 jaar geleden. Op bijzondere wijze laten we u de verschillen van Oost en West zijn, die als litteken nog steeds in voelbaar is. Of geniet van prachtig uitzicht vanuit de Fernsehemturm. Bijzondere tips naast de reguliere en bekende highlights. Parijs: Een prachtige cruise in de avond met de 1001 en lichtjes van Parijs. Een bezoek in de uiterst vroege ochtend aan de bijzondere vleeshal van Parijs of ontdek onbekend Parijs met haar catacombes en bijzondere idyllische plekjes met de fiets, te voet of met de touringcar. Bijzondere tips naast de reguliere en bekende highlights.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

22.-Knallende-klassiekers-website

Meerdaagse reis

Inbegrepen: Koffie/thee service met iets lekkers – 2 x overnachting in middenklasse hotel met ontbijtservice – vervoer per luxe touringcar (tunnelovertocht naar Londen).

Alle programma’s zijn basis programma’s u kunt ze geheel aankleden zoals u dat wenst. Wij adviseren u graag.

Bekijk een van onze reizen