Proef de Kempen! - Een leuke maar vooral lekkere dagtocht
BakkerBijOven bewerkt

Proef de Kempen!

Een leuke maar vooral lekkere dagtocht voor uw gezelschap; Proef de Kempen! U brengt een bezoek aan de Kaasboerin in Mol-Postel, waar u kennis gaat maken met de Norbertijnenabdij van Postel. In de middag maakt u een mooie rondrit met een streekgids door Mol en Omgeving. U zult met volle teugen genieten van deze Kempense Streekproducten!

Bekijk ook onze dagtocht Zalige kermis & Orgels.

Vandaag nemen wij u mee naar onze zuiderburen en wordt u met Belgische gastvrijheid onthaald bij De Kaasboerin in Mol-Postel met koffie en gebak. Na de koffie brengt u een bezoek aan de Norbertijnenabdij van Postel waar een abdijgids u tijdens een rondwandeling informeert over het leven in en rond de abdij. Hier krijgt u het eerste streekproduct te proeven, de enige echte Postelse abdijkaas. Terug bij De Kaasboerin geniet u van een heerlijk lunchbuffet. Na de lunch maakt u met de touringcar o.l.v. een streekgids een gezellige tocht door Mol en omgeving. Een leuke route door diverse dorpskernen waarbij u her en der geniet van bijzondere streekproevertjes.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

Kempense-Streekproducten-proeven

8.30 – 18.00 uur

1xkoffie met gebak – rondleiding Norbertijnenabdij – lunchbuffet met kroket – rondrit o.l.v. een gids – proeven van diverse streeklekkernijen – vervoer per luxe touringcar.

Bekijk een van onze reizen