Rozig Amsterdam - Het tropische Rozenland bezoeken
dagtrip bedrijven

Rozig Amsterdam

Geniet van een compleet verzorgde groepsreis naar Amsterdam waarbij u geniet van een rondvaart door de Amsterdamse grachten en een bezoek brengt aan Rozen en Radijs. Beslist een leuke en gevarieerde dagtocht voor uw gezelschap. Dit arrangement is rolstoelvriendelijk.

Bekijk meer dagtochten in Amsterdam.

We brengen u naar Amsterdam, buiten het drukke stadsgewoel, voorzien van een eigen busparkeerplaats en vlot bereikbaar is daar Amstel Boathouse precies dat stukje rust in uw programma dat uw groep zoekt. U wordt hier ontvangen met koffie en gebak. Na de koffie gaat u aan boord van een rondvaartboot met een gids, eventueel voorzien van een rolstoellift, voor een mooie rondvaart door de Amsterdamse grachten. Beleef Amsterdam vanaf het water, terwijl de historische koopmanshuizen glimlachend op u neerzien. Indrukwekkende gevels, tientallen varianten in ramen en beschilderde plafonds en overal die bomen en bruggen, met als contrast het moderne verkeer; fascinerende tegenstellingen. Amsterdam een stad met sfeer, vier jaargetijden lang. Bij terugkomst staat er een heerlijke koffietafel voor u klaar.

Hierna brengen wij u naar Burgerveen voor een  bezoek aan Rozen en Radijs. Rozen en Radijs is onder andere een rozenkwekerij. Er wordt hier al vijftig jaar lang bloemen geteeld. Alle rozen die zij kweken worden in de eigen winkel verkocht. U krijgt hier een presentatie en heeft alle tijd om de Tropische tuin en winkel te bezoeken. We besluiten het bezoek met koffie en cake.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

Rozig Amsterdam

09.00 – 18.00

Inbegrepen: 2 x Koffie met gebak – 1,5 rondvaart – koffietafel met kroket – entree/presentatie Rozen en Radijs- 1 x koffie met cake – vervoer per luxe touringcar

Bekijk een van onze reizen