Een compleet verzorgde busreis naar de Kempen
74. Smullen in de Kempen (2)

Smullen in de Kempen

Smullen geblazen met heerlijke streekgerechten uit de Kempen. We beginnen met een heerlijk kopje koffie of thee met gebak om vervolgens een bezoek te brengen aan de abdij van Postel.

Diep in de Kempen, tussen de bossen, ligt de abdij. Oude en nieuwe gebouwen en een eeuwenoud kerkje vormen een mooi geheel waar sinds 1140 een groepje kloosterlingen is gehuisvest. Tijdens een rondleiding hoort u alles over het leven van de norbertijnen en de historische en beschermde gebouwen. Hierna reizen we af naar de Kaasboerin waar we een uitgebreide rondleiding krijgen. Er kan geproefd worden van diverse soorten kaas en er staat een heerlijke lunch voor u klaar. Hierna gaat u de prachtige Kempen tijdens een mooie rondrit ontdekken. Deze streek herinnert aan de roemrijke dagen van de valkerij en kent een rijke historie. Pittoreske dorpen vormen het grensgebied tussen Nederland en België, waar u onder het genot van diverse lekkernijen van kunt genieten.

De omgeving van de Kempen, in zowel België als Nederland, leent zich voor prachtige arrangementen. Informeer naar de uitgebreide mogelijkheden.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

74.-Smullen-in-de-Kempen-web

8.30 – 18.00

2x koffie/thee met gebak  – bezoek Abdij van Postel – rondleiding & film – kaas proeven – lunch – rondrit o.l.v. gids met proeverijtje – vervoer per luxe touringcar.

Bekijk een van onze reizen