2-daagse trip naar Keulen & Düsseldorf met Verschoor Reizen
21. Keulen en dusseldorf bewerkt

Keulen & Düsseldorf

Geniet van een heerlijk stedentrip waarbij u 2 steden in 2 dagen kunt bezoeken. Ontdek de populaire Duitse steden Keulen en Düsseldorf tijdens de gezellige Kerstperiode. Geniet met uw gezelschap van Duitsland op zijn best.

Bekijk ook onze 2-daagse reis naar Koblenz.

We rijden vanmorgen richting het Ruhrgebied en komen aan bij de eerste stop: Düsseldorf. Omdat de binnenstad een waar winkelparadijs is laten we u vanmiddag graag  genieten van de schitterende warenhuizen, galerijen en de beroemde Königsallee. Voor de avond kunnen wij u facultatief een Altbierabend voorstellen met gids, een wandeling langs diverse bierhuizen en een typisch Düsseldorfer maaltijd met een glas Altbier. We overnachting in een uitstekend hotel in Düsseldorf op basis van logies met ontbijtbuffet. De tweede dag begint met een ontbijtbuffet waarna we vertrekken naar die andere stad aan de Rijn: Keulen. U kunt deze Domstad vandaag facultatief ervaren door middel van een frisse fietstour! Over een veilige fietsroute nemen jonge, enthousiaste gidsen u mee op een informatieve tocht die u zowel de stad uit de middeleeuwen als ook het tegenwoordige, moderne Keulen laat zien. Voorts is er tijd voor een bezoek aan de beroemde Dom of het leuke Chocolade Museum aan de Rijn. In de namiddag rijden we terug naar Nederland en facultatief kunnen we de reis afsluiten met een gezamenlijk diner.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

78. Keulen ©DZT; Andrew Cowin web

Meerdaagse reis

Inbegrepen: Koffie/thee met iets lekkers in de touringcar – verblijf op basis van logies en ontbijt en het vervoer per luxe touringcar.

Altbierabend in Düsseldorf, fietstour in Keulen, afscheidsdiner en andere aanpassingen zijn op aanvraag. Wij adviseren u graag bij de diverse mogelijkheden.

Bekijk een van onze reizen