Steendrukken & Tegelwijsheid - Op zoek naar een creatieve workshop?
delft lichtjes bewerkt

Steendrukken & Tegelwijsheid

Op zoek naar een creatieve workshop voor uw gezelschap? Beleef een leuke dagtocht in de Artihove. Wij brengen u naar deze indrukwekkende locatie waar u op en top kunt genieten van kunst, cultuur en creatieve impressies. U gaat vandaag een presentatie steendrukken beleven en zal zelf een mooie tegel gaan beschilderen in het beroemde Delfts blauw.

Bekijk ook onze reis Sfeer en historie in Brugge.

U geniet van een creatieve dag, boordevol leuke bezigheden. Vandaag brengen we creativiteit, kunst en ambachten bij elkaar. Bij aankomst in Bergschenhoek ontdekt u de bijzondere locatie van Artihove. U wordt ontvangen met 2x een kopje koffie/thee met gebak. Het steendrukken laat u zien dat werken en handtekeningen van grote schilders zoals Rembrandt, Picasso en vele andere grote kunstenaars weer te geven zijn. De druktechniek is ontwikkeld tussen 1796 en 1798.

Na de lunch gaan we zelf aan de slag met tegelwijsheid. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u 2x een kopje koffie/thee met iets lekkers. We horen de vele anekdotes en leren het Delfts blauw. Vervolgens gaat u zelf aan de slag met een tegeltje van  13,5 x 13,5 cm. U tekent het tegeltje in met houtskool en vervolgens gaat u met penseel en verf de beschilderingen maken, met een echte kunstenaar. Geniet van deze creatieve, kunstzinnige en ambachtelijke dag.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

shutterstock_54110443-delft2-website

09.00 – 17.00 uur

Presentatie steendrukken- 2x koffie/thee + gebak – lunch – presentatie – workshop tegeltje Delfts blauw- 2x k/t + lekkers – vervoer per luxe touringcar

Bekijk een van onze reizen