Bezoek Stoomtrein & Kröller Muller met Verschoor Reizen
Museumstation

Stoomtrein & Kröller Muller

We bezoeken het Museumstation Beekbergen. Een Museumstoomdepot met een zeer omvangrijke collectie materiaal, een prachtig oud stationsgebouw met authentiek stations kantoor en voor de echte techneuten: stoom- en diesellocomotieven. Alles is hier te bewonderen!

Bekijk ook onze dagtocht De Gelderse IJssel.

Na een kopje koffie of thee met appelgebak volgt een boeiende rondleiding. Hierna serveren we u een koffietafel met kroket om vervolgens af te reizen naar het Kröller Muller museum. Het museum is wereldberoemd vanwege zijn omvangrijke collectie schilderijen van Vincent van Gogh. Verder zijn er indrukwekkende werken te bewonderen van o.a. Pablo Picasso en Piet Mondriaan. Het leuke aan dit arrangement is dat u gebruik kunt maken van de witte fiets. Zo kunt u kilometers afleggen waarbij de beeldentuin en Nationaal Park Hoge Veluwe bezocht kunnen worden. Dit laatste kan zelfs ondergronds; het eerste ondergrondse museum ter wereld! Na deze enerverende dag kunt u gebruik maken van een heerlijk 3-gangen diner waarmee we de dag afsluiten.

Beide locaties zijn ideaal voor bedrijfsuitjes en evenementen. Informeer naar de mogelijkheden. Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

Kroller-Muller-Museum-1-web-e1422534513259

9.00 – 22.30

2x koffie/thee met appelgebak – rondleiding –lunch met kroket-  bezoek Kröller Muller museum- rondleiding – beeldentuin– Park de Hoge Veluwe – Museonder & Bezoekerscentrum – 3-gangendiner – vervoer per luxe touringcar

Bekijk een van onze reizen