Afwisselende dag uit in de havens van IJmuiden en Schiphol!
IJmuiden

Ter land, ter zee & ‘in de lucht’!

Een spectaculair dagje uit! U bezoekt de ruige havens van IJmuiden aan Zee en u kijkt uw ogen uit op Schiphol. Geniet van een vermakelijke rondvaart, een rondrit langs Schiphol en prachtige vergezichten vanaf het panoramadeck!

IJmuiden aan Zee, de plek bij uitstek om van robuuste schoonheid te genieten vanwege de haven en industrie. Geen wilde rit boven het water zoals in het gelijknamige tv-programma, maar na aankomst een vermakelijke rondvaart door de ruige havens van IJmuiden. Uw kapitein en bemanning informeren u over de mooie bezienswaardigheden. De geur van Neerlands robuuste zee, in combinatie met de mooie vergezichten, zorgt er beslist voor dat u volop geniet!

Nadat u heerlijk heeft geluncht gaat u met de touringcar richting Schiphol. Onder leiding van een gids maakt u hier met onze eigen touringcar een mooie rondrit. Het zal u verrassen wat Nederlands grootste en drukste vliegveld u allemaal te bieden heeft. Ook kijkt u uw ogen uit op het panoramadeck, waar u vanaf het terras een fantastisch uitzicht heeft op de platforms en vliegtuigen. Een complete dag ter land, ter zee en ‘in de lucht’!

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

admin-ajax

10.00 – 18.00

1x koffie/thee met gevulde koek – rondvaart van 1¼ uur – soep & lunch – rondrit Schiphol ca. 60 minuten – bezoek panoramadeck  –  vervoer per luxe touringcar

Bekijk een van onze reizen