Bezoek het Twentekanaal & Zutphen met Verschoor Reizen
Zutphen

Twentekanaal & Zutphen

We nemen u vandaag mee naar het Twentekanaal; een waterweg in de provincies Gelderland en Overijssel die de drie grote steden van Twente, Almelo, Hengelo en Enschede verbindt op het landelijke netwerk van rivieren en kanalen.

Bekijk ook onze dagtocht Betoverend Maas en Waal.

Na een kopje koffie of thee met gebak in een sfeervolle ambiance, vertrekken we voor een rondvaart over het Twentekanaal. Een rustieke omgeving waarover uw kapitein honderduit over kan vertellen. Tijdens de rondvaart kunt u genieten van een uitgebreide lunch, waaraan het u aan niets zal ontbreken. Om de dag verder compleet te maken nemen we u mee naar Zutphen, waar u een stadswandeling wacht door deze historische stad. De gids kan u alles vertellen over het oude Zutphen, geschiedenis en het gilde. Oude straatjes, de Vestingwerken, de Hofjes en de Gevelstenen; u beleeft het allemaal. Na een uurtje vrije tijd, om te winkelen of op eigen gelegenheid de stad te ontdekken, sluiten we af met een sfeervol 3-gangen diner.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

Twentekanaal & Zutphen

09.00 – 21.00

1x koffie/thee met gebak – 2 uur durende rondvaart – lunch met consumptie – Stadswandeling Zutphen – vrije tijd in Zutphen – 3-gangendiner – vervoer per luxe touringcar

Bekijk een van onze reizen