Van Gogh & heerlijke wijnen - Beleef de geschiedenis van de kunst
Vincent_van_GoghHuis-Zundert Bewerkt

Van Gogh & heerlijke wijnen

Beleef vandaag de geschiedenis van de kunst in combinatie met een bezoek aan het wijndomein. U brengt een bezoek aan het huis van Vincent van Gogh en zal de Brabantse bodem echt proeven op het wijndomein. Een unieke dag waar u met volle teugen van zult genieten.

Bekijk ook onze reis Snert Cruise.

We brengen een bezoek aan de geboorteplaats van de kunstenaar Vincent van Gogh. Het huis van Vincent biedt een prachtige expositie over het verleden. Vincent van Gogh neemt u mee door een tijd van herinneringen een hoorspel vol kijkplezier. Op de achtergrond van deze grootheid laten zijn vakgenoten hun vakwerk van toen en nu zien. Het Huis van Van Gogh is dan ook het huis waar de droom van Van Gogh verwezenlijkt is; een plek voor kunst van de toekomst. Na uw bezoek gaan we lopend naar het restaurant voor een uitgebreide koffietafel.

In de middag gaan we naar een prachtig Wijndomein, waar we de wijnen van Brabantse bodem proeven. We worden ontvangen door Jos en Betsie die u meenemen voor een excursie en rondleiding over hun prachtige wijngaard. Hierna gaan we 3 heerlijke wijntjes proeven. Er is gelegenheid om zelf een flesje wijn mee naar huis te nemen. We besluiten hier de dag van kunst en gezelligheid.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

admin-ajaxJDGKY1VW

09.00 – 17.30 uur

Entree Van Gogh huis – 1x koffie/thee + gebakje –bezoek– koffietafel– excursie + rondleiding Wijndomein – 3 wijnen proeven – vervoer per luxe touringcar

Bekijk een van onze reizen