Een bezoek aan de belangrijke Duitse stad Keulen is de moeite waard!
keulen panorama

Veerkrachtig Keulen

Keulen is gelegen in de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen en heeft een historie die ruim tweeduizend jaar teruggaat. Door de ligging aan rivier de Rijn behoort deze stad tot de meest belangrijke steden van Duitsland en zelfs Europa.

Na een heerlijk kopje koffie of thee met een ambachtelijke gevulde koek bereiken we onze eindbestemming; Keulen. Hier maken we onder leiding van de gids een uitgebreide fiets tour door de stad. Op deze sportieve manier ontdekken we de stad met haar prachtige Dom,  het historische Rathaus (raadhuis), de verschillende musea en prachtige architectuur. De uitleg van de gids zorgt voor extra informatie en maakt deze fietstocht bijzonder aantrekkelijk. Na een heerlijke lunch kunt u Keulen op eigen gelegenheid bezoeken. De Alter Markt en Neumarkt zijn leuk om te bezoeken en wat denkt u van het Imhoff Chocolademuseum? Wie lekker wil winkelen kan in Keulen ook goed uit de voeten. Na een heerlijk 3-gangenmenu sluiten we deze bijzondere dag af.

Ons team adviseert u graag bij de mogelijkheden voor deze heerlijke dag uit. Neem contact op.

Keulen

08.00 – 22.00 uur

koffie/thee met gevulde koek –  fietstour 3 uur o.l.v. gids  – lunch – vrije middag in Keulen – 3-gangendiner – vervoer per luxe touringcar.

Bekijk een van onze reizen